Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Zuid-Amerika,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika

 • Merken

  SANKON

 • Aantal werknemers

  100~200

 • Jaarlijkse omzet

  100million-200 million

 • Opgericht Jaar

  2007

 • Export pct

  20% - 30%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-0519-83996829

Inleiding

Vroeger genoemd geworden Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Wuxi SANKON, is Ltd, Co. van de de Bouwmaterialentechnologie van Jiangsu SANKON een onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling en productie van een volledige waaier van de gesteriliseerde met autoclaaf geluchte concrete machines (van AAC) specialiseren en AAC-productielijnen. Sinds 2007, hebben wij een aantal nieuwe types van bouwmaterialenmateriaal geïntroduceerd. Wij hebben over de hele wereld scherp-randtechnologie van actief geanalyseerd en een professioneel technologieteam concentreerden ons op de ontwikkeling van nieuwe en het opwekken verwerkingsmateriaal gevormd.

In Juli, 2014, Co. van de de Bouwmaterialentechnologie van Jiangsu SANKON, werd Ltd officieel opgericht in Chuanjiang-Stad, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, met een fabriek die 44700 vierkante meters behandelen. Vandaag, hebben wij meer dan 200 werknemers. De AAC-machines door SANKON worden vervaardigd is uitgevoerd naar een brede waaier van landen, zoals Rusland, India, Iran, Saudi-Arabië, Maleisië, Indonesië, Thailand, Vietnam, de Verenigde Arabische Emiraten die, en meer.

Professionalisme
SANKON heeft zich altijd geconcentreerd op het ontwerp en de productie van hoog rendementaac machines, resulterend in de accumulatie van waardevolle ervaring en techniektechnieken.

Ons technisch team wordt samengesteld uit deskundigen met meer dan 20 jaar van ervaring in de AAC-industrie. Zij zijn beroeps met deskundigheid inzake projectontwerp, productieprocessen, en detailcontrole. Sommigen van hen werkten voor het Instituut van China AAC alvorens zij aan SANKON kwamen, dan concentreerden zij elk van hun inspanningen in de AAC-industrie.

Met dit uitstekende technische team, kunnen wij cliëntenoplossingen en materiaal aanbieden dat aan alle relevante vereisten van de productiekwaliteit voldoet, evenals maximaliseren de fabrikanten van hulpbouwmaterialen hun economische winst.

Autonome Productie
Met een jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 9 duizend ton materiaal en workshops die ongeveer 25 duizend vierkante meters behandelen, kan SANKON het machinaal bewerken, het schilderen, het assembleren, en testende processen autonoom voltooien. De delen zoals metaalorganismen, hydraulische drukposten, elektrische controlekabinetten etc. zijn allen geproduceerd door SANKON.

Wij kunnen volledige reeksen van materiaal voor AAC-productielijn aanbieden. SANKON kan ook de functie en de kwaliteit van elk stuk van materiaal precies controleren om klanten aan behoeften te voldoen.

Ononderbroken Innovatie
Gebaseerd op Duitse technologie, ontwikkelden wij de AAC-productielijnen met extra specificaties. Tegelijkertijd, hebben wij constant ons materiaaldienstenaanbod verbeterd om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen.

Bijvoorbeeld, werd het blad in de gietende mixer wordt gebruikt bijgewerkt van conventioneel één enkel blad aan een dwarsblad en het blad van de stroomafleidingsactie, en nu de het ontwerpresultaten van het hoge snelheids dubbele blad in hogere bewegende efficiency die. De drijfmethode wordt bijgewerkt van riemaandrijving aan veranderlijke frequentieaandrijving aangezien het nu direct wordt verbonden. Bovendien die, elk verbindend stuk is fijn door ons wordt gebeëindigd.

Momenteel, heeft SANKON 19 die octrooien voor componenten verkregen in onze AAC-snijder, vorm, overdrachtkar voor AAC-blok worden toegepast die pre-geneest en automatische controlesysteem groeperen.

Marktperspectief
vele jaren, heeft SANKON zich op het onderzoek en de ontwikkeling van AAC-machines, geconcentreerd evenals met AAC-productfabrikanten samengewerkt en AAC-productielijnoplossingen aan deze AAC-productfabrikanten verstrekt. Wij hebben honderden cliënten in de bouwmaterialenindustrie gediend en breed lof bereikt.

De laatste jaren, hebben wij ons snel en bereikte productiewaarde van tientallen miljoenen dollars ontwikkeld.

Geschiedenis

Sinds 2007, is SANKON geconcentreerd op het ontwerp, de productie en de installatie van AAC-blok/het materiaal van de paneelproductie. Nochtans, zijn wij meer dan een AAC-materiaalleverancier, wij ook de veranderlijke AAC-oplossingen van de blokinstallatie aan cliënten kunnen verstrekken.

One-Stop Dienst
Als u een AAC-installatie wilt bouwen, kunnen wij u one-stop diensten die van ontwerp, aan installatie en onderhoud aanbieden kopen.

De productie van AAC-producten is een systematisch project, die 9 secties en dozens stukken van materiaal impliceren. Als u één voor één naar het materiaal zoekt, zal het u een significante hoeveelheid tijd en geld kosten. Bovendien, het is ook lastig voor installatie en onderhoud ter plaatse. Zo waarom één professionele leverancier die u van alle niet kiezen materiaal kan voorzien moet u a - operationele AAC-productielijn volledig creëren?

Oplossingsontwerp
SANKON kan gespecialiseerde AAC-productielijnen afhankelijk van de capaciteit, het automatiseringsvereiste en de installatielay-out verstrekken. Van volledig automatische productie aan halfautomatische productie, en van jaarlijkse output van 50 duizend m3 aan jaarlijkse output van 600 duizend m3, hebben wij een waaier van succesvolle voorbeelden.

Wij bieden diensten aan ook specifiek aan klanten worden de aangepast die aan de industrie zoals productiebegeleiding en formuleverwijzing die nieuw zijn.

Materiaal
Met een fabriek die 25000m2 behandelen, stelt SANKON gespecialiseerde die workshops in werking door ervaren arbeiders worden bemand blanking te beëindigen, machinaal bewerkend, assemblerend en testend processen. Met volledige middelen voor productie, wordt al die materiaal over de hele wereld in de AAC-productielijn wordt uitgevoerd vervaardigd door ons.

Als de cliënten speciale vereisten over het materiaal hebben, kunnen wij ook aangepast materiaal voor cliënten ontwerpen.

Installatie ter plaatse
Wij zullen 3 ingenieurs ter plaatse voor materiaalinstallatie, hydraulisch systeeminstallatie en de elektronische installatie van het controlesysteem in 3 maanden sturen. Na de voltooiing van de installatie, zullen onze ingenieurs cliënten op de verrichting en het behoud van elk deel in AAC-productielijn opleiden.

Onderhoud op lange termijn
Onze hoogte - de kwaliteitsdienst zal niet met de voltooiing van installatie beëindigen. Wij zullen ingenieurs sturen om uw plaats te bezoeken elk jaar, om eender welke problemen actief te vinden en op te lossen.

In post-stadiumverrichting, als de cliënten problemen moeilijk ontmoeten op te lossen, zullen wij cliënten per e-mail, telefoon en online video helpen. Als het moeilijk is om de problemen op te lossen ver, kunnen wij onze professionele ingenieurs op plaats ook sturen.

Productielijnverbetering
Als u reeds een AAC-productielijn bezit, maar u wilt de productieschaal uitbreiden of loonkosten drukken, kunnen wij u helpen de productielijn bevorderen. Wij hebben overvloedige succesvolle voorbeelden van dit.

Één geheel programma van de productielijnverbetering omvat processen zoals inleidend oplossingsontwerp, oplossingsmededeling en wijziging, materiaal productie, installatie ter plaatse, de naverkoopdienst, enz. U kunt gewenste resultaten in korte tijd na upgradation met onze overvloedige ervaringen bereiken.

SANKON stelt een uitstekend verkoopteam tewerk. In SANKON, van CEO aan verkoper, hebben alle personeelsleden beroepsopleiding ontvangen. Met uitstekende marketing capaciteiten en overvloedige ervaringen in oplossingsontwerp en probleem het oplossen, kunnen wij cliëntenoplossingen in een korte tijd verstrekken. Ons verslag: Om normale bedrijfsvoering te verzekeren, vergden alle processen slechts 20 dagen van contract ondertekenend aan al materiaalinstallatie.

Aangepast Materiaal
Gebaseerd op de kennis over de AAC-paneelproductielijn en AAC-blokproductielijn, evenals overvloedige ervaringen over materiaal productie, kunnen wij cliënten verstrekken wat aangepast materiaal volgens de behoeften. Wij kunnen snelle en betrouwbare oplossing verstrekken geen kwestie u wat oud materiaal wilt vervangen of u wilt de productielijn bevorderen.

Dienst

Naast volledige materiaalreeksen voor AAC-productielijnen, biedt SANKON cliënten één ook de eindediensten, zoals technische ondersteuning, installatie en het opdragen, opleiding, enz. aan

 
 
 
 • Pre-Sales Begeleiding
 • SANKON zal de AAC-productielijn volgens de van de onsitevoorwaarde en cliënt vereisten betreffende capaciteit en automatisering ontwerpen.
 • Met meer dan 20 jaar van ervaring in verwerking en materiaalontwerp, houdt SANKON een aantal octrooien. Bovendien, de meesten van SANKON-technici kunnen het proces van pre-sales ontwerp aan de begeleiding van het productieproces onafhankelijk voltooien.
 • Installatie
 • Over het algemeen, vergt het ongeveer 3 maanden om de gehele AAC-productielijn te installeren. Tijdens de installatie, zullen wij 3 ingenieurs voor begeleiding ter plaatse sturen.
 • De ingenieur verantwoordelijk voor de materiaalinstallatie zal samen met het materiaal komen. De andere twee ingenieurs verantwoordelijk voor hydraulisch systeeminstallatie en de elektronische installatie van het controlesysteem respectievelijk zullen later voor gehele productielijnbegeleiding komen.
 • Opleiding
 • Wanneer de gehele productielijn volledig wordt geïnstalleerd, zullen onze ingenieurs cliënten op plaats over het werken en het handhaven opleiden. Wij zullen in detail de cliënten opleiden om ervoor te zorgen dat de cliënten de machines kunnen behoorlijk in werking stellen.
 • Wij zullen onze de dienstingenieur op plaats elk jaar voor actief het helpen van cliënten verzenden de problemen vinden en oplossen.
 • Onderhoud
 • In post-stadiumverrichting, als de cliënten problemen moeilijk ontmoeten op te lossen, zullen wij cliënten per e-mail, telefoon en online video helpen.
 • Als het moeilijk is om de problemen op te lossen ver, kunnen wij onze professionele ingenieurs naar uw plaats ook sturen.

Ons Team

Mogelijkheden
 
Mogelijkheden


Behandelend ongeveer 25000 vierkante meters, omvatten de workshops van SANKON hoofdzakelijk: de hydraulische workshop, machinaal bewerkend workshop, schilderend workshop, elektronische controleworkshop, het assembleren workshop en kwaliteitscontroleworkshop. De jaarlijkse output van AAC-paneelmateriaal kan meer dan 9000 ton bereiken.

 

Hydraulische Workshop

Hydraulische Workshop


De hydraulische workshop verstrekt smering en macht voor de volledige AAC-blokproductielijn. De hydraulische workshop wordt ontwikkeld door onze ingenieurs, worden de delen van hydraulische workshop veroorzaakt door onze arbeiders. En de hydraulische workshop is geïnstalleerd en opgedragen door ons installatiepersoneel.

 

Het machinaal bewerken van Workshop

 • CNC Draaibank
  CNC Draaibank

  De werkende diameter voor deze CNC draaibank is 300mm maximum. De CNC draaibank kan de eenvormige fout van vervangstukken bereiken, die tot stabiele precisie leiden.

 • Grote Mixer
  Grote Mixer

  De grote mixer wordt gebruikt aan mengsel zijplaat en verhoogt de sterkte van zijplaat.

 • De Machine van het Planomalen
  De Machine van het Planomalen

  3m×8m de machine van het planomalen kan machine-vormt één keer bereiken.

 

Schilderende Workshop

Schilderende Workshop


1: Het schoonmaken
2: Las Gezamenlijke Stof Behandeling
3: Vlakslijpen
4: roet die, eerste het antiroest schilderen blazen
5: Het tweede Schilderen door het materiaal van de boognevel

 

Elektronische Controleworkshop

Elektronische Controleworkshop


Het elektronische controlekabinet wordt gebruikt om geheel proces in de productielijn te controleren.
Twee types van het elektronische systeem van de controleverrichting zijn facultatief voor cliënten: handverrichtingssysteem en het systeem van de computerverrichting.
De elektronische componenten keurt hoofdzakelijk Siemens en Mitsubishi-merk goed.

 

Kwaliteitscontroleworkshop

 • Geëindigd - productenworkshop
  Geëindigd - productenworkshop
 • Delenpakhuis
  Delenpakhuis
 

Wij zullen verschillende vervangstukken en halffabrikaten aan verschillend gebied regelen. Alle grondstoffen, halffabrikaten en geëindigd - de producten zullen worden geïnspecteerd. Slechts zullen de producten die kwaliteitscontrole overgaan in opslag worden gezet en zullen geleverd worden.

 • Verticality Opsporing
  Verticality Opsporing
 • Parallellismeopsporing
  Parallellismeopsporing
 • Binnen droeg Opsporing
  Binnen droeg Opsporing