Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
SANKON Ground Reverse AAC Block Overturn Table

SANKON-brengt het Grond Omgekeerde AAC Blok Lijst ten val

 • Hoog licht

  Brengt het grond Omgekeerde AAC Blok Lijst ten val

  ,

  Het Blok van SANKON AAC brengt Lijst ten val

 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  SANKON
 • Certificering
  ISO9001/CE
 • Modelnummer
  4.2M/4.8M/5M/6M
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD $1~10000
 • Verpakking Details
  KOSTUUM VOOR HET VERSCHEPEN
 • Levertijd
  3months
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  120 SETS/YEAR

SANKON-brengt het Grond Omgekeerde AAC Blok Lijst ten val

AAC-het Blok brengt Lijst ten val

 

Het werk principe:

De grond omgekeerde draaischijf is een speciaal materiaal om het afval te verwijderen bij de bodem van het knipsel en staaf te vormen. De het draaien lijst is hoofdzakelijk samengesteld uit het omkeren van kader, leeg lichaamskarretje, zijplaatkarretje, bewegend apparaat, dringende staaf, rol, draaiend zetel en lager, enz. Het omgekeerde en de beweging worden gecontroleerd door hydraulische cilinder.

De functie van het omgekeerde pellende materiaal van gelucht beton is het wracking lichaam van gelucht beton meer dan 90 graden na knipsel te draaien, om de afvalprodukten bij de bodem en de bovenkant te verwijderen, en de afvalprodukten gaan het systeem van de wateromloop in, om de bezettingsgraad en het tarief van geëindigd te verbeteren - producten van de afvalprodukten.

De omzetlijst lost het probleem van moeilijke verwijdering van afval bij de bodem van traditioneel leeg lichaam op, verbetert de opbrengst van gelucht concreet blok die autoclaaf ingaan, en verbetert de productieefficiency van ondernemingen.

SANKON-brengt het Grond Omgekeerde AAC Blok Lijst ten val 0

Functioneert:

De geluchte concrete blok overhellende lijst is een overhellend apparaat van het embryolichaam om de bodem en het hoogste afval te verwijderen, waarbij de bezettingsgraad en de opbrengst van afvalprodukten worden verbeterd.

 

Opmerkingen:
De bovengenoemde theoretische capaciteit omvat mogelijk productieafval, gebroken materiaal, geen vermindering van netto volume, enz.
Deze capaciteit wordt berekend op de basis dat de bovengenoemde het toenemen en het steriliseren met autoclaaf tijden kunnen zijn samengekomen en bij een 100%-vormgebruik overwogen. Deze tijden zijn zeer afhankelijk van de kwaliteit van de grondstoffen en andere voorwaarden die onder de verantwoordelijkheid van de Koper zijn. Deze tijden zouden zich ook in het geval van verhoogde toekomst versterkte elementenproductie kunnen uitbreiden.

 

SANKON-brengt het Grond Omgekeerde AAC Blok Lijst ten val 1

Korte inleiding van SANKON Company.

Geschiedenis: De Technologieco. van SankonBouwmaterialen, Ltd is professioneel van het bouwmaterialenmachines en materiaal onderzoek, vervaardiging en de uitvoerbedrijf. De bedrijfzaken vanaf 2004 zijn begonnen, nu ons arbeiders, verkoop en personeel van de de diensttak zijn meer dan 200 mensen die. De gehele omzet van het bedrijfjaar is meer dan 50million USD. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn AAC-blok machines maken, concreet blok machine maken, concrete poolpijp makend machine, de concrete machine van de daktegel en mixers die.

Producten: Het bedrijf ging ISO9001-beheersysteem en de Europese Unie certificatie van Ce over, absorberen de producten het Duitse mechanische ontwerp en de productieervaring, concentreert zich op kwaliteitsontwerp, hoog - kwaliteits materieel, uitstekend lassen en strikt inspectieproces om hoogte te verzekeren - kwaliteitsmateriaal en om levensduur te maximaliseren. De bedrijfproducten worden uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Australië en meer dan 100 landen en gebieden.

 

Geest: Om blijvend en innovatief te zijn; Om een uitstekende en perfecte SANKON te bereiken.

 

Verpakking & het Verschepen:

Het pakket is met de vereisten van douane in overeenstemming.

 

De naverkoopdienst:
 1.Provide ingenieurs in het buitenland installatie en de opdragende dienst.
2.Held online of plaats opleiding voor arbeiders om de veilige exploitatie te verzekeren.

3.Our de deskundige zal om het even welk onderzoek binnen 24-48 uren beantwoorden en het zal zo spoedig mogelijk worden opgelost.

4.We levert de volledige technische documenten en de relatieve tekeningen van de elektrische componenten die in Chinees en het Engels werden geschreven.

5.Service is beschikbare levenslang.