Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
Light Weight LZF Type Silo Wall AAC Block Vibrator

Lichtgewichtlzf-Type het Blokvibrator van de Silomuur AAC

 • Hoog licht

  Het Blokvibrator van de silomuur AAC

  ,

  LZF-Type AAC Blokvibrator

  ,

  Lichtgewichtaac-Blokvibrator

 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  SANKON
 • Certificering
  ISO9001/CE
 • Modelnummer
  aangepast
 • Min. bestelaantal
  1set
 • Prijs
  USD $1~300/SET
 • Verpakking Details
  KOSTUUM VOOR HET VERSCHEPEN
 • Levertijd
  2months
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  2000sets/year

Lichtgewichtlzf-Type het Blokvibrator van de Silomuur AAC

AAC-Blokvibrator

 

Doel en Kenmerken van LZF-de Vibrator van de silomuur:

LZF-type het lawaai van de bodemtrilling verhindert occlusieapparaat op trillingsmotor wordt gebaseerd aangezien trillingsenergiebron - de besparing door type van product, het moet zich op hoge frequentietrilling en effect baseren, effectief wegens interne wrijving, deliquescence, geladen, samenstellingsscheiding en andere die redenen elimineren door de brug, het fenomeen zoals boog wordt veroorzaakt, stagnatie, zodat de materialen van pakhuismond uit, voeding in de stallen verzekeren het noodzakelijke equipment.LZF-de trillings blokkerende apparaat van het bodemlawaai wijd in de bouwmaterialenindustrie en andere opslagsilo's die wordt gebruikt.

LZF-de silovibrator heeft de voordelen van kleine grootte, lichtgewicht, hoog rendement en energie - besparing, eenvoudige installatie, enz.

Lichtgewichtlzf-Type het Blokvibrator van de Silomuur AAC 0

Structuur en het werk principe van LZF-silovibrator:

De structuur van LZF-de trillings blokkerend apparaat van het bodemlawaai wordt getoond in Cijfer

1.It is samengesteld uit trillingsmotor en basis.

2.The de trillingsmotor en de basis worden strak bevestigd door bouten. Aangezien de basis stevig op de silomuur wordt opgezet, wordt één enkel systeem van de punt richting gedwongen trilling gevormd.

Wanneer die neemt het werk van de blokpreventie, hoge snelheidsomwenteling, trillingsmotor, de cyclische hoge frequentietrilling, de muren van de bunker toe te schrijven aan het cyclische trillingsregelblok, enerzijds contact met de pakhuismuur van op, elimineert wrijvingmaterialen met de pakhuismuur, anderzijds het materiaal door afwisselende snelheid en versnelling wordt beïnvloed, in een staat van stroom maakt maken, om de materiële wrijving en de verzamelde kracht effectief te overwinnen, om bak binnen het materiaal tussen de relatieve stabiliteit te elimineren, het materiaal regelmatig van de mond van silolossing.

Lichtgewichtlzf-Type het Blokvibrator van de Silomuur AAC 1

 

Korte inleiding van SANKON Company.

Geschiedenis: De Technologieco. van SankonBouwmaterialen, Ltd is professioneel van het bouwmaterialenmachines en materiaal onderzoek, vervaardiging en de uitvoerbedrijf. De bedrijfzaken vanaf 2004 zijn begonnen, nu ons arbeiders, verkoop en personeel van de de diensttak zijn meer dan 200 mensen die. De gehele omzet van het bedrijfjaar is meer dan 50million USD. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn AAC-blok machines maken, concreet blok machine maken, concrete poolpijp makend machine, de concrete machine van de daktegel en mixers die.

Producten: Het bedrijf ging ISO9001-beheersysteem en de Europese Unie certificatie van Ce over, absorberen de producten het Duitse mechanische ontwerp en de productieervaring, concentreert zich op kwaliteitsontwerp, hoog - kwaliteits materieel, uitstekend lassen en strikt inspectieproces om hoogte te verzekeren - kwaliteitsmateriaal en om levensduur te maximaliseren. De bedrijfproducten worden uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Australië en meer dan 100 landen en gebieden.

 

Geest: Om blijvend en innovatief te zijn; Om een uitstekende en perfecte SANKON te bereiken.

 

Verpakking & het Verschepen:

Het pakket is met de vereisten van douane in overeenstemming.

 

De naverkoopdienst:
 1.Provide ingenieurs in het buitenland installatie en de opdragende dienst.
2.Held online of plaats opleiding voor arbeiders om de veilige exploitatie te verzekeren.

3.Our de deskundige zal om het even welk onderzoek binnen 24-48 uren beantwoorden en het zal zo spoedig mogelijk worden opgelost.

4.We levert de volledige technische documenten en de relatieve tekeningen van de elektrische componenten die in Chinees en het Engels werden geschreven.

5.Service is beschikbare levenslang.