Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Beëindigen-product-clamper+sling-luchten-baksteen-materiaal

Beëindigen-product-clamper+sling-luchten-baksteen-materiaal

December 14, 2021

Wanneer de productielijn van het geluchte baksteenmateriaal de geluchte baksteen produceert, moet de efficiency van de efficiency een bepaalde invloed op de verkoopkosten en prijs hebben, zodat is de efficiency een belangrijk aspect van de productielijn van het geluchte baksteenmateriaal. In termen van de productieefficiency van de geluchte productielijn van het baksteenmateriaal, hebben wij sommige relevante methodes verzameld die door deze methodes kunnen worden geprobeerd om de efficiency te maximaliseren.

laatste bedrijfsnieuws over Beëindigen-product-clamper+sling-luchten-baksteen-materiaal  0

Wanneer de productielijn van het geluchte baksteenmateriaal de geluchte baksteen produceert, moet de efficiency van de efficiency een bepaalde invloed op de verkoopkosten en prijs hebben, zodat is de efficiency een belangrijk aspect van de productielijn van het geluchte baksteenmateriaal. In termen van de productieefficiency van de geluchte productielijn van het baksteenmateriaal, hebben wij sommige relevante methodes verzameld, die kunnen worden geprobeerd om de efficiency te maximaliseren.

 

Eerst en vooral, in de proceslay-out: in de proceslay-out, vooral in het mobiele het gieten proces, zou de tijd van elke kraan moeten worden berekend. Het is noodzakelijk om de het opheffen tijden en de afstand van de kraan in een scherpe cyclus te kennen, en de het opheffen tijd te berekenen. De het opheffen tijden, de meer tijd het vergt. De totale het opheffen tijd moeten=zou= zijn minder dan of gelijk aan de scherpe cyclus, als het groter is dan de scherpe cyclusduur, de gehele scherpe cyclus zal worden verlengd.

 

Ten tweede, in de selectie van gelucht concreet blokmateriaal: het ontwerp van gelucht concreet blokmateriaal, met inbegrip van de kwaliteit en de output van het scherpe lichaam van twee aspecten. In het ontwerp, zou de scherpe kwaliteit moeten worden overwogen om aan de vereisten van de nationale norm te voldoen, het gekwalificeerde tarief van knipsel verbeteren. Enerzijds, zouden wij moeten hoog nadenken snijdend nauwkeurigheid om, geen dubbel ooglid te zijn, neigden vliegtuig, gebogen sectie en andere fenomenen; Anderzijds, minder overweging van de draaiende actie, om de de productietrilling van de lichaamsbeweging, het slaan te vermijden; Tegelijkertijd, overweeg niet de - matrijs die, zes genezen te bereiken - zijschil.

 

Tot slot wanneer het selecteren van hulpmachinesmateriaal, zou de productiecapaciteit van de hulpmachines aan of groter dan dat van het geluchte concrete blokmateriaal gelijk moeten zijn, en de productiemarge van het geluchte concrete blokmateriaal moeten zou aanpassen, anders zal de productiemarge van de hulpmachines de productiemarge van het geluchte concrete blokmateriaal beperken.

Deze aspecten beïnvloeden de productieefficiency van de geluchte productielijn van het baksteenmateriaal, die kan worden verbeterd door deze aspecten te proberen.