Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
SANKON 380V Overturn Sling AAC Block Production Line

SANKON 380V brengt de Productielijn van het Slingeraac Blok ten val

 • Hoog licht

  Breng de Productielijn van het Slingeraac Blok ten val

  ,

  het Blokproductielijn van 380V AAC

  ,

  Het Blokproductielijn van SANKON AAC

 • Naam
  Breng Slinger ten val
 • nominale spanning
  380V
 • Merk
  SANKON
 • Certificaat
  ISO9001/CE
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  SANKON
 • Certificering
  ISO9001/CE
 • Modelnummer
  4.2M/4.8M/5M/6M
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  USD $1~3000
 • Verpakking Details
  KOSTUUM VOOR HET VERSCHEPEN
 • Levertijd
  3 maanden
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  120 SETS/YEAR

SANKON 380V brengt de Productielijn van het Slingeraac Blok ten val

AAC-het Blok brengt Slinger ten val

 

Productinleiding

De omgekeerde verspreider draait het lege lichaam (met vormen en zijplaten) in de lucht voor 90 graden, en brengt het dan naar de gietende achterauto voor het cyclische gieten over. De omgekeerde verspreider is een zeer belangrijk ondersteunend materiaal om de verrichting van de bevoorradings via parachutagesnijmachine in de geluchte concrete productielijn bij te staan.

SANKON 380V brengt de Productielijn van het Slingeraac Blok ten val 0

Technische kenmerken

1. De luchtbrug is uitgerust met een hydraulische lift en een dubbel-straal en dubbel-structuurkraan, die voor het ontdoen van en het opheffen van het van lege lichaam, enz. wordt gebruikt.

2. De structuur keurt hydraulische propeller goed om de vier haken te maken sluiten automatisch, om stabiele verrichting uitrekken en te verzekeren wanneer het embryolichaam ten val wordt gebracht.

3. De verbinding tussen de ladingsstraal en het opheffende punt van de verspreider kan de verspreider maken horizontaal of verticaal draaien. De verspreider neemt altijd dit punt als aspunt in het verrichtingsproces en maakt de verspreider horizontaal werken door de hoogte twee verdere opheffende punten aan te passen.

4. De opheffende cilinder wordt gebruikt om de verspreider op te heffen. Door het inschakelen van synchroon bewegend toestel en rek en de actie van gidswiel, kunnen de vier Hoek opheffende punten van de verspreider op en neer synchroon opgeheven zijn met stijve begeleiding, en de oliecilinder drijft het koppelstangmechanisme om haak het openen en dicht bij greep te realiseren de stomende auto, die veilig en betrouwbaar is.

Vergeleken met het drijven, worden de geluchte concrete overhellende assen zeer verminderd in installatiehoogte, spanwijdte, machtsconsumptie en materiële kosten.

 

SANKON 380V brengt de Productielijn van het Slingeraac Blok ten val 1

Korte inleiding van SANKON Company.

Geschiedenis: De Technologieco. van SankonBouwmaterialen, Ltd is professioneel van het bouwmaterialenmachines en materiaal onderzoek, vervaardiging en de uitvoerbedrijf. De bedrijfzaken dat vanaf 2004 zijn begonnen, nu ons arbeiders, verkoop en personeel van de de diensttak zijn meer dan 200 mensen. De gehele omzet van het bedrijfjaar is meer dan 50million USD. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn AAC-blok machines maken, concreet blok machine maken, concrete poolpijp makend machine, de concrete machine van de daktegel en mixers die.

Producten: Het bedrijf ging ISO9001-beheersysteem en de Europese Unie certificatie van Ce over, absorberen de producten het Duitse mechanische ontwerp en de productieervaring, concentreert zich op kwaliteitsontwerp, hoog - kwaliteits materieel, uitstekend lassen en strikt inspectieproces om hoogte te verzekeren - kwaliteitsmateriaal en om levensduur te maximaliseren. De bedrijfproducten worden uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, het Midden-Oosten, Australië en meer dan 100 landen en gebieden.

 

Geest: Om blijvend en innovatief te zijn; Om een uitstekende en perfecte SANKON te bereiken.

 

Verpakking & het Verschepen:

Het pakket is met de vereisten van douane in overeenstemming.

 

De naverkoopdienst:
 1.Provide ingenieurs in het buitenland installatie en de opdragende dienst.
2.Held online of plaats opleiding voor arbeiders om de veilige exploitatie te verzekeren.

3.Our de deskundige zal om het even welk onderzoek binnen 24-48 uren beantwoorden en het zal zo spoedig mogelijk worden opgelost.

4.We levert de volledige technische documenten en de relatieve tekeningen van de elektrische componenten die in Chinees en het Engels werden geschreven.

5.Service is beschikbare levenslang.