Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
Lightweight AAC Concrete Wall Block Making Machine - Plug Unplug Brazing AAC Block Machine

Lichtgewicht Concreet de Muurblok die van AAC Machine maken - Stop Solderende AAC-Blokmachine afsluiten

 • Hoog licht

  Sluit Solderende AAC-Blokmachine af

  ,

  het Blokmachine van 380V AAC

  ,

  SANKON stopt en sluit het solderende apparaat af

 • Naam
  De stop en sluit het solderen af
 • Geschat voltege
  380V
 • Merk
  SANKON
 • certificte
  ISO9001/CE
 • Materiaal
  roestvrij staal, Iron+paint
 • De naverkoopdienst verstrekt
  Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Gebiedsonderhoud en en reparatiedienst, Gebied
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  SANKON
 • Certificering
  ISO9001/CE
 • Modelnummer
  aangepast
 • Min. bestelaantal
  1set
 • Prijs
  USD1~
 • Verpakking Details
  KOSTUUM VOOR HET VERSCHEPEN
 • Levertijd
  3months
 • Betalingscondities
  L/C, T/T
 • Levering vermogen
  1200sets/year

Lichtgewicht Concreet de Muurblok die van AAC Machine maken - Stop Solderende AAC-Blokmachine afsluiten

De productielijn van het Alcpaneel, aac blokkeert machines, aac de Certificatie van de materiaaltechnologie en Evaluatie
Onze gesteriliseerde met autoclaaf geluchte concrete paneelproductielijn komt met intellectuele-eigendomsrechten. Het heeft het Certificaat van het de Kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 Internationale en Ce-certificaat verkregen.


De productielijn van het Alcpaneel, aac blokkeert machines, aac materiaaltoepassing van Gesteriliseerd met autoclaaf Gelucht Concreet Comité
Gesteriliseerde met autoclaaf ALC luchtte concreet paneel kan binnen aan de verdelingsplaat, externe muurplaat, dakpaneel, vuurvaste raad, enz. worden verdeeld Al die panelen worden hoofdzakelijk gebruikt voor beton of staalgebouwen.

 

De stop en sluit het solderen af

 

Het werkprincipes:

De Stop en sluit het het solderen apparatengebruik af een het hijsen machine om de draadkabel te drijven, en de het leiden katrol is verschuifbaar in het c-Vormige staal. De stabiliteit is goed zonder enige het schudden en het plaatsen afwijking. Omdat er geen het drijven dit keer zijn, hebben wij een automatisch balansapparaat voor het netwerkkader gemaakt. Ten eerste, wordt het brugapparaat aangesloten aan het bufferkader door de oliecilinder, en dan wordt de cilinder van de 2m slag geleid door het c-Vormige staal, en de plaat van de haakduw duwt het netwerkkader bij de reizende wielas. Duw het balanskarretje in de aangewezen positie, neem en trek de verspreider op om de kruk te gebruiken om het netwerkkader te grijpen, de verspreider op te nemen en te trekken om het netwerkkader te houden, wordt het brugapparaat ingetrokken, en de stop en de verspreider met het Tussenvoegsel van het netwerkkader het in de gietvormvorm en opneemt en verwijdert de het solderen taak.

Lichtgewicht Concreet de Muurblok die van AAC Machine maken - Stop Solderende AAC-Blokmachine afsluiten 0

Toepassing:

De stop en sluit het solderen (zoals aangetoond in het cijfer) af is een speciaal apparaat om het staalnetwerk in het gietende lichaam op te nemen, omvat het twee processen: het opnemen van en het trekken van het solderen. Na gisting en onderhoud, wordt het vormkader verwijderd, en het ALC-paneel wordt gesneden door de snijmachine.

 

Hoofd technische parameter:

1. Maximum grootte

L: 39300mm W: 7400mm H: 4500mm

2.Weight: ~30000kg

3.Bridge oliecilinder

Cilinderdiameter: 63mm    Slag: 150mm

4.Horizontal-duwcilinder

Cilinderdiameter: 63mm    Slag: 2000mm

 

Structuur:

De Stop en sluit het solderende apparaat af is samengesteld uit Stop en afsluit de solderende verspreider, stopt en afsluit het solderende kader van de verspreidersgids, inschakelt kader, stompt paardplank, staalnetwerk, brug kruisend apparaat, balanskarretje, geheim voorgeheugenkader, enz.

1.Plug en sluit de solderende verspreider af

De stop en sluit de solderende verspreider af wordt gemaakt van staal en het heeft goede starheid en het is licht; Twee bevestigden katrolassemblage en één assemblage van het gidswiel op elk eind, zodat de toevoeging en de verwijdering van de verspreider regelmatig kunnen op en neer werken; Er zijn sluitenapparaten met vier cilinders onder de stoppende en trekkende verspreider, die het netwerkkader tijdens de toevoeging en de extractie van het solderen begrijpen en nauwkeurig het plaatsen.

 

2.Plug en sluit het solderende kader van de verspreidersgids af

De Stop en sluit de solderende die verspreider af is een brugkader van staal wordt gemaakt. Er zijn a.c. - gevormd staal op elk eind voor het leiden van de Stop en sluit de solderende verspreider af. Er is een reeks krukken op de bovenkant om het stoppen en het verminderen van de verspreider te controleren.

 

3.Mesh kader

Het netwerkkader wordt gemaakt van staal. Het hogere eind heeft vier steunen voor het bijstaan van de Stop en sluit de solderende verspreider af. Er zijn twee plaatsende spelden op het lagere eind. De vorm wordt geplaatst tijdens het toevoegingsproces om het staalnetwerk toe te laten om nauwkeurig worden opgenomen; Er zijn twee reeksen wielen aan elke kant zodat het netwerkkader op de kooi kan lopen.

 

4.Pommel paardplank

Het belangrijkste lichaam van de Pommel paardplank wordt gemaakt van h-Vormig staal. Er is een sluitenbout op elk eind voor het bevestigen op het netwerkkader. Het gat op het zadelkader is voor het opnemen van het staal, en dan wordt het staalnetwerk gehangen op staalbrazi

 

5.Bridge de kruising van apparaat

De Brug die apparaat kruisen is samengesteld uit een geprofileerd staallichaam, en elk heeft een cilinder op elk eind voor het openen van het brugapparaat en het sluiten van het bufferkader.

Balanskarretje

Het balansdiekarretje is een kaderstructuur uit staal en staalplaten wordt samengesteld. Er is een cilinder aan elke kant voor het duwen van het netwerkkader van het bufferkader aan de Brug die apparaat voor Pluging kruisen het solderen, of op het netwerkkader wachten om naar het brugapparaat te terugkeren. Trekkracht het terug naar het geheim voorgeheugenkader.

 

Voorschot:

Het grootste deel van het materiaal, zoals de Stop en sluiten de solderende verspreider af, zijn klaar voor installatie alvorens de fabriek te verlaten, en na het overgaan van de test en het testen fabriek-getest.

Straal en verticale straalcombinatie;

Gidseenheid en de combinatie van het gidskader;

De installatie van het geheim voorgeheugenrek en spoor het nivelleren;

Installatie en het opdragen van de cilinder;

De kruk wordt opgezet boven de brug;

Opheffend die apparaat aan gidskader wordt aangesloten;

 

Het proef lopen en het zuiveren:

1.Pilot het lopen

De slinger kan regelmatig en stabiel, zonder enige abnormaliteiten uitgaan en verslaan, geen het blokkeren en geen het slingeren.

 

2.Bridge apparaat het zuiveren

Nadat het brugapparaat op plaats wordt geassembleerd, wordt de cilinder geopend, zou het brugapparaat regelmatig moeten worden geopend, wordt de kaart niet geblokkeerd, wordt het fenomeen geschud, en het bufferkader wordt correct verbonden nauwkeurig en. De cilinder zou moeten regelmatig worden ingetrokken en worden gedeblokkeerd.

 

3.Push-trekkracht auto het zuiveren

Nadat het balanskarretje op plaats wordt geassembleerd, wordt de cilinder geopend, en het balanskarretje zou vlot en onbelemmerd moeten zijn, en het kader van het netwerk zou op het brugapparaat moeten worden geduwd; de cilinder zou moeten worden ingetrokken, en het balanskarretje zou vlot en onbelemmerd moeten zijn, en het netwerkkader zou moeten worden teruggetrokken. Geheim voorgeheugen op de plank.

 

4.Plug en sluit het solderende verspreider en netwerkkader voor het zuiveren af

Nadat het netwerkkader op de plaats wordt voltooid, wordt het balanskarretje geduwd op het brugapparaat. Wanneer het opnemen van en het verwijderen van de verspreider, zou de steun van het netwerkkader nauwkeurig moeten worden begrepen, en de plaatsende speld van het netwerkkader nauwkeurig in het vorm plaatsende gat moeten zou worden opgenomen om de toevoeging te voltooien, wordt het toevoegingsproces voltooid.

 

Onderhoud en reparatie:

1.Maintenance

A.Pleas zorgen ervoor dat het cilindersysteem volgens zijn verrichtingshandboek wordt gehandhaafd

Ervoor te zorgen verwijder gelieve het stof op de zuigerstang na het werk met katoenen doeken en het wordt teruggesteld

Schavend het netwerkkader, opnemend en verwijderend de verspreider, opnemend en verwijderend het schroot en andere delen van het schroot

2.Repair

Gelieve te controleren alle bevestigingsmiddelen om eender welke mogelijke los te vermijden en versleten delen te veranderen.

 

Volgens gebiedende statistieken, zijn de binnenlandse fabrikanten van AAC-blokken meer dan 300 in de vorige jaren. De productiecapaciteiten zijn divers, heeft er jaarlijkse output van 20.000 kubieke meters, en heeft ook 100.000 kubieke meters, hebben weinigen 300.000 kubieke meters. Nu, AAC-is de industrie geleidelijk aan geopend om zich te ontwikkelen. Om ruwweg te tellen, is het aantal binnenlandse fabrikanten op dit gebied meerdere keren dan voordien.